Kanuni Sultan Süleyman Anaokulu
İÇERENKÖY MAH. KAYNAK SK. KANUNI SULTAN SÜLEYMAN ILKOKULU BLOK NO 9 ATAŞEHİR / İSTANBUL

Çevresiyle değişen, dönüşen,yenilenen bir okul olmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve devrimlerini, demokrasi ve barış anlayışını benimsemiş; toplumsal ve insani değerlere önem veren; çevreye ve sanata duyarlı, teknoloji ve zamanı iyi kullanabilen; kendine güvenen ve kendini ifade edebilen, etkili iletişim kurabilen; ana dilini ve evrensel dillerden İngilizceyi etkili biçimde kullanabilen; yeniliklere açık, uyumlu, eleştirel ve analitik düşünme gücüne sahip; bilgiye değer veren, araştıran, yaratıcı çözümler üreten bireyler yetiştirmektir.

İkili

08.00-18.00

Servis hizmeti yoktur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezine 1,5 kilometre uzaklıktadır. İl merkezine uzaklık 21,6 kilometredir.

Ataşehir/İSTANBUL

Sportif Etkinlikler

VOLEYBOL, BASKETBOL, BADMİNTON, JİMNASTİK, GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI, FİZİKSEL ETKİNLİKLER, SATRANÇ, HANTBOL, İFET, AKIL OYUNLARI

Bilimsel Etkinlikler

TUBİTAK PROJESİ, BİLİM KULÜBÜ, MARKER KODLAMA EĞİTİMLERİ,TEKNOFEST,ROBOTİK KODLAMA

Proje Çalışmaları

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER, TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL PROJESİ, MİSAFİRİM ÖĞRETMENİM, AĞAÇLARIN ADLARI, ÇINARIN GÖLGESİNDE POJESİ, ÇEVRE KORUMA GERİ DÖNÜŞÜM VE SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ,VELİ AKADEMİLERİ PROJESİ, UMUDUM ÖĞRETMENİM PROJESİ,İSTANBUL´U OKUYORUM PROJESİ, SAĞLIKLI ADIMLAR PROJESİ, SIFIR ATIK PROJESİ, OKULUM TEMİZ PROJESİ, BİR SES İKİ HAREKET ETKİNLİKLERİ, HAREZMİ EĞİTİM MODELİ UYGULAMA.

AVRUPA BİRLİĞİ ERASMUS PROJESİ 2021-2023, E-TWİNNİNG